Kontakt oss:

facebook   linkedin   google   mail

Handlekurven er tom

Våre produkter i fiolett glass

i kategorien Om Fructus Naturae

For våre produkter bruker vi et fiolett glass med spesielle egenskaper.
 
Et slikt glass beskytter innholdet mot skadelig lys og dermed forlenger holdbarhetstiden til produkter som er lagret i dem. Siden vi ikke bruker noen syntetiske ingredienser som forlenger holdbarhetstiden flere ganger, har den typen glass en veldig stor betydning for oss.
 
glass
La oss se på den vitenskapelige forklaringen:
det er kjent at sollys gjør at planter vokser. Men hvis de fortsetter å bli utsatt for solen etter at modenhet er nådd, endres effekten av sollyset og dermed akselererer molekylære råtnende prosessen. Altså begynner vårt fiolette glass å spille rollen sin som et naturlig filter blokkerersynlig lys, men samtidig lar ultrafiolett (UV-A) og infrarød lys (IR) passere gjennom. Denne unike kombinasjonen gir optimal beskyttelse mot aldringsprosesser forårsaket av synlig lys og dermed forlenges holdbarheten og beskytter egenskaper til produktet.
 
Det er flere typer glass tilgjengelig i dag, som er gjennomtrengelig for synlig lys. Følgende grafikk viser i hvilken grad lys kan trenge gjennom forskjellige glassmaterialer:

fiolett glass1
 
For å lettere bevise kvalitetsbeskyttelsen til produkt lagret i fiolett glass, ble et mikrobiologisk eksperiment utført med tomat. Under denne testen ble en tomat lagret i 7 måneder i et hvitt glass og en i et fiolett glass, og deretter plassert ved romtemperatur hvor sollys kunne nå det. Resultatet ble fotografert etter 7 måneder. De mikrobiologiske endringene på tomaten lagret i hvitt glass, kan tydelig ses. Tomaten lagret i fiolett glass viser imidlertid ingen tap av farge og ingen tegn til uttørking:
fiolett glass test1
Ved å bruke dette glasset for våre produkter har vi valgt å prioritere produktkvalitet fremfor kostnader.