Kontakt oss:

facebook   linkedin   google   mail

Handlekurven er tom

Om oss

i kategorien Om Fructus Naturae

Frukt fra naturen
Fructus Naturae - oversett fra latin betyr det “frukt fra naturen”. Vi tror at en slik ordkombinasjon gir en subtil indikasjon på at våre kosmetiske produkter er laget kun av naturlige økologiske råvarer med de best mulige egenskapene naturen kan tilby, slik som frukter på trær.Fructus Naturae økologisk kosmetikk
 
Fructus Naturae er en ny aktør blant varemerkene innenfor naturlig hudpleie. Vi er en liten familiebedrift som drives på fritiden av vår lidenskap for å bruke mest mulige naturlige produkter på flest mulige områder. Vi kom fra Litauen i 2010/2011, så beklagelig kan det fortsatt oppstå noen små språkfeil i tekstene... Men du kan være helt sikker på at det ikke skjer med produktene våre!
 
Naturlig hudpleie - vårt lidenskap!
Ideen om å drive med produksjon av naturlig kosmetikk har kommet gradvis i løpet av flere år - først var det våre venner som spurte etter våre håndlagete kremmer. Etterpå var det venner av våre venner som ba oss om å lage naturlige kosmetiske produkter til dem. Til og med våre skeptisk mannlige familiefolk har blitt lojale brukere av vår håndlagete kosmetikk... Da tenkte vi på om hvorfor vi ikke kunne tilby det til et bredere publikum?
 
Sånn ble FRUCTUS NATURAE, frukt fra naturen, født for å tilby deg naturlige kosmetiske produkter sammen med kunnskap om økologisk kosmetikk i form av korte sammendrag av ulike artikler, offentlige undersøkelser, reportasjer ol.
 
Produksjonen drives i Norge, på den vakre Stordøya. Vi er registret hos Mattilsynet og Cosmetic Products Notification Portal (CPNP)
 
De viktigste målene i dag er å utvide utvalget vårt, effektivisere produksjonsmetodene, sertifisere oss som økologiske produsenten og til slutt bli tilgjengelig overalt...